Välkommen

Bröllopsfotograf | Hedemora | Dalarna

Hej, detta är Li, skaparen av denna hemsida och företag. En pasta, sushi och dessertälskande dalkulla.  Jag är en ödmjuk, jordnära, känslosam och naturlig tjej som enligt mina vänner nog anses som rätt barnslig med lite förkärlek till Disney musik. Är en perfektionist enda ut i fingerspetsarna som alltid vill vara alla till lags, som ändå håller kvar vid min bildstil och redigering. Älskar att mysa under en filt i soffan med en kopp varm choklad efter en jobbdag till en bra serie på Netflix. Räknas nästan som ett motto men kör med "Every moment is a precious memory". Du kan aldrig få för lite bilder. Ett bröllop är något stort, en pirrig, otrolig dag där alla underbara känslor bara sprider massa glädje och kärlek. Detta är vad jag älskar och ser som en utmaning att fånga på bild. Alla kan ta bilder och minnas en känsla men att förmedla den genom en bild, det är vad jag älskar att göra och ge just dig möjlighet till att få uppleva. Låter jag som den ni vill anlita, tveka inte att skicka in en intresseanmälan med mitt kontaktformulär.

Vanliga frågor

När jag planerar något jag aldrig varit med om försöker jag alltid ta reda på så mycket som möjligt.
Jag vill få allt så perfekt som möjligt och ska jag iväg har jag alltid  en ordentlig plan så allt ska flyta på utan några stora missöden.
Som när jag reste för första gången till Jönköping själv, det var hela fyra stycken byten, paniken i början. Men jag
tog reda på vart, när och hur jag skulle göra för att hinna med de olika bytena och kom till slut fram utan problem.
Skrev ner alla tider, tiden jag hade på mig att ta mig emellan tågen och bussarna och såg till att fråga så jag inte slösade någon
onödig tid med att springa omkring utan ett mål och springa fel när tiden var knapp.

Hur går det till när vi bokar dig? 
Se nedan för att se hur det går till vid bokning av mina tjänster.

Vad händer om det regnar/inte är sol?   
Nästan alla mina bilder på hemsidan är tagna när det inte varit sol och duggar det bara lite så räcker det med ett paraply, kan bli en fin effekt med lite regndroppar.
Annars har vi planerat ut två platser vi kan vara på under vårt konsultationsmöte. En plats för bra väder och en annan plats om det regnar alldeles för mycket.

Hur lång tid tar porträttfotograferingen?
Vanligtvis tar det inte mer än dryga timmen men brukar se till att ha lite svängrum. Brukar säga ca 1,5h för att vara på den säkra sidan.

Hur mycket kostar det?
Se min prislista genom att klicka på knappen nedanför.

Har du fått alla svar du behöver, tveka inte att skicka en intresseanmälan för att se om jag har en ledig tid när ni har er stora dag.

 

Värdeord

Känslosamt
Naturligt
Stilrent

Hur gör jag?

Bröllopsfotograf | Hedemora | Dalarna

Jag har aldrig planerat in en bröllopsdag men jag förstår stressen över att inte veta hur saker och ting fungerar. Ni har alldeles för mycket för att planera er fotografering hur den ska gå till, vart och hur ni ska göra. Jag kommer skriva ner här nedför hur det går till att boka mig till er stora dag. Sedan kommer jag även gå igenom allt igen om det är så att ni väljer att boka mig och det är dags för vårt konsultationsmöte.

  1. Ni fyller i min intresseanmälans formulär längst ned på denna sida där ni skriver ert namn, vart ni gifter er och datumet för er stora dag.
  2. Jag återkopplar inom 24 timmar om ni har lyckats hitta en dag då jag är obokad. Jag kommer i detta svar även skicka med min prislista och information om hur det går till när jag fotograferar er stora dag.
  3. Väljer ni att boka mig ingår det ett konsultationsmöte där vi skriver kontrakt där det berör GDPR, faktura med bokgninsavgift som är 50% av priset av den fotograferingen ni önskar att beställa och går mer in på djupet hur ni önskar att fotograferingen ska gå till.
  4. Det ingår provfotografering där vi får känna av varandra så det inte finns några frågor eller osäkerhet vid er stora dag. Provfotograferingen kan ske när som helst bara jag har en ledig tid ända fram till den stora dagen.
  5. En vecka innan er stora dag kommer den sista fakturan på den återstående summan.
  6. Er stora dag är äntligen här, vi genomför dagen precis som vi har planerat, vi kommer antagligen gråta, skratta och ha en helt fantastiskt dag.
  7. Jag redigerar, sorterat bort dåliga bilder  och skickar ett urval med bilder ni får välja ifrån.
  8. När ni har valt bilder kommer det ta upp till 4 veckor innan jag levererar era digitala bilder på ett vackert usb och de utskrifter ni önskar.

Paketerbjudanden

Heldag - Förberedelser, porträtt,
vigsel, kramkalas och middag.

I paketet ingår:

Ca 10-12h fotografering
100st högupplösta bilder som levereras på ett vackert usb-minne.
5st 21x30 utskrifter
♥  2st 30x45 utskrifter

25 000 kr
Tillval
Högupplöst digital bild – 1000 kr/st
Webbild för sociala medier – 250 kr/st
Vackert album – 3500 kr/st
Förstoring på fine art papper 30x45 – 550 kr/st

Intresseanmälan

Så roligt att du är intresserad av att boka mig till din stora dag!
Dessa uppgifter behöver du skicka med i din intresseanmälan, sedan kommer mer information i mitt svarsmail om tillgänglighet med mera.

  Vart du bor.
  Datum och tid.
Vart ni gifter er.